Despre Noi

Calitate si inovatie

FARMEDENT United a fost creata pentru a oferi produse medicale, stomatologice si veterinare de calitate tinand cont in primul rand de nevoile clientilor nostri.

 Piata produselor din domeniul medical este in continua evolutie iar echipa noastra isi propune sa fie alaturi de specialistii din domeniu pentru ai ghida in alegerea materialelor si echipamentelor in functie de nevoile acestora.

Firma noastra importa si comercializeaza o gama larga de produse si echipamente din domeniul sanitar si isi propune sa devina un partener de incredere si sa ofere servicii complete atat de comercializare cat si de asistenta tehnica de specialitate pentru produsele comercializate.

Suntem o echipa tanara si plina de vitalitate, activitatea nostra a inceput de putin timp dar avem o echipa de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarii de produse medicale. Activitatea noastra este in continua crestere, punand accentual pe satisfacerea cerintelor clientilor nostri prin calitatea produselor vandute.